Endpolionow

Polio de wereld uit...help Rotary Harlingen!

Al sinds 1985 is Rotary International samen met de VN (Verenigde Naties) bezig met het terugdringen van Polio door het op grote schaal vaccineren van kinderen. Hiervoor heeft de Rotary al 1,5 miljard dollar ingebracht en daardoor zijn er 2,5 miljard kinderen gevaccineerd!

We mogen spreken van een groot succes, want kregen in de jaren 80 wereldwijd 350.000 kinderen per jaar deze ziekte, nu zijn...

Maarten van der Weijden Foundation

Sponsoring van de Maarten van der Weijden Foundation

Het kan niemand in Nederland (en ver daarbuiten) ontgaan zijn waar Maarten van der Weijden zich drie dagen en twee nachten mee bezig heeft gehouden.

Een unieke zwemtocht. Iets wat zelfs voor weinigen is weggelegd op de schaats is wat Maarten probeerde zwemmend te doen: de Elfstedentocht volbrengen. Pas na 163 kilometer zwemmen ging het licht defintief uit en moest hij zich overgeven (letterlijk...

Rotary Vlielandkamp weer van start!

Al sinds 1972 organiseert de Stichting Rotary Vlielandkamp jaarlijks het vakantiekamp voor kinderen die, om uiteenlopende redenen, zonder het kamp niet met vakantie kunnen. Meer dan honderd kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 10 jaar gaan, verdeeld over twee perioden van tien dagen, mee naar het eiland Vlieland en hebben daar een onvergetelijke vakantie.

Eerder vanmiddag hebben we, zoals...

Rotary Districten

Rotary Club Harlingen

 - sinds 1949 betrokken in een wereldwijd netwerk van vrijwilligers -

Rotary Club Harlingen | Copyright 2014-2018 | Designed by MEC Portals BV